Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva

En ny älskare
för att döva tankens
stumhet
En ny älskare
för att minnas
livet




Fri vers av EmmaIda
Läst 619 gånger
Publicerad 2004-03-24 10:43



Bookmark and Share


    Bror
Otroligt intensiv dikt.
Gillar verkligen detta.
2005-04-16
  > Nästa text
< Föregående

EmmaIda