Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla viill vara så mycket, allt jag vill är att få lite solsken.


Frågetecken

Lliv gaj tlla

Livet luktar illa 

enneh anmäl etni lliv 

Illa om inget, illa beskriv

gis rör noh mos

I got the blues 

 

Som hon rör sig 

Ingen annan tjej

vill inte lämna henne 

Förde mig mot denne

Allt jag vill

Låt tiden stå still

 




Fri vers av fallen
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 20:57



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ah älskar den här texten, och ah raden: \'Som hon rör sig \' Blir helt tillgojsad här, ah så läckert, baklänges, framlänges, blir kräftgång och allt säger nej inte än, oho!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen