Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KroppsMinne

 

varenda.
liten. cell.
i min kropps.
enkla boning.
minns.
din beröring.
närhet.

min kropp.
är ditt syfte.
min mun.
är din anledning.
mina ögon.
är dina speglar.
min kärlek.
enkom.
för. dig.

jag.
dyrkar.
det hårda.
hos dig.
förångas.
i hettan.
med dig.

jag.
smeker.
det mjuka.
i dig.
smälter.
samman.
med din.
själ.

vi förenas.
i livets. lusta.
av. köttets.
dragning.
till musik.
utan.
slut.

amen.

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-11 21:35



Bookmark and Share


    Noomi
helt underbar...
dyrkar..
2007-12-12

  stella
Livets mening i en bön...snyggt!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol