Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Hemåtgående
i gryningsljus
tog din åtrå -
i flykt
Hemåtgående
till längtande extas




Fri vers av EmmaIda
Läst 552 gånger
Publicerad 2004-03-24 10:44



Bookmark and Share


    Bror
även denna dikt fullkomligt underbar.
2005-04-16
  > Nästa text
< Föregående

EmmaIda