Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ej lämna dig sådana löften

 

Du säger att du söker den

Som aldrig är svag

- som alltid är stark.

Som försvarar dig och beskyddar dig

- vare sig du har rätt eller fel.

Någon som öppnar varenda dörr.

 

Det är inte jag

- det är inte mig du söker.

 

Du säger att du söker någon

Som hjälper dig upp var gång du faller

- som ger dig blommor varje dag.

Som kommer springande varje gång du kallar

- och som älskar dig för ditt liv och inget mer

 

Men det är inte jag

- det är inte mig du söker.

 

Jag blir svag,

 varje gång jag skådar din skönhet.

Jag kan inte öppna varenda dörr

vissa måste förbli stängda.

Jag lämnar dig var gång,

- min blick lämnar dig.

Jag kan inte stänga ögonen,

- när jag kan se dig.

Jag kan inte stänga mitt hjärta,

- då dör det;

 men det är öppet för dig.

Jag kan inte dö för dig,

- då kan jag inte försvara och beskydda dig.

 

Men jag kan försvara dig och beskydda dig

- vare sig du har rätt eller fel.

Jag kan se till att du aldrig faller.

Jag kan ge dig blommor varje dag.

Jag kan springa till dig var gång du kallar,

- och jag kan älska dig för ditt liv och inget mer.




Fri vers av fallen
Läst 562 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-12 00:28



Bookmark and Share


  Filippovna
Så himla fint....tack.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen