Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration: Robert Blåströms Cafét
det är svårt att låta bli ibland
sett från ett kvinnligt (?) perspektiv....



En dag på stan

 

irritationen red min kropp
orienterade mig mellan fullastade
barnvagnar och skrikande ungar

i klädbutiken stod en man och

tittade på skjortor, han sa något

till sin vän bredvid

"nä, du vet...frugan och ungarna är
ju i Grekland... "

"... häng på då... ta några bira..."

och jag kände hur blöt jag blev
fan - om jag fått knulla de där två samtidigt
hårt, besinningslöst, djuriskt

just här - just nu

jag gick in i närmaste provhytt
och stoppade ner handen
i byxan...

gned mig till orgasm
den kom fort, av spänningen
av att enbart skylas av
ett tunt draperi

av alla röster utanför
ovetande

när jag var klar
slickade jag rent fingrarna
rättade till frisyren

och klev ut

männen var inte där längre

men vad gör det
det spelade ju ingen roll längre

jag hade redan fått mitt
livet är nog rätt okej ändå...

 

Dressmankukar

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-12 15:00



Bookmark and Share


    *Zenobia*
denna borde tonsättas o spelas in.... *S*
2007-12-13

    tramp
AHH F_N VA DE DU SOM HÖLL PÅ DÄR INNE !! Jag väntade och väntade i provhytts kön ..men lessna och köpte kallingarna på på chans…givetvis var dom för små !
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol