Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm Inte att Allting Finns

 

som av en främmande kraft
passerar tanken genom
ditt huvud

en tusendels sekund

och
är du observant nog
så fångar du upp dina ord

alla
dina tankar

men hur ofta gör du det..

jag dristar mig
till att påstå
att du censurerar
åtminstone hälften
av dem

säkerligen många fler

du vågar helt enkelt inte
ta tag i ditt innersta

eller hur

det blir för skrämmande

samma sak med drömmar
hur ofta
analyserar du dina drömmar

du vaknar på morgonen
med en vag känsla

av någonting..

minns slutligen din dröm
du förfasas över innehållet
tänker - det här kan jag
aldrig berätta för någon

känns det igen

fråga mig
jag vet

och jag undrar

hur ska vi kunna
vara ärliga mot andra

när vi aldrig är det

mot oss själva

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-12 23:22



Bookmark and Share


    *Zenobia*
de drömmar som är mest fasansfulla går inte ens att måla en bild av...än mindre att beskriva i ord...så hur berättar man om dom...?
2007-12-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här tycker jag är jättebra..både en fråga och ett svar samtidigt..
Jag ska nog börja att ta tag i mig själv..
Till att börja med ge sig själv ärliga svar..*L*
Bra skrivet!!!/B
2007-12-12

  Lena Renman
Ja du, bra fråga ...
Applåd
Lena
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol