Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter i ett rogivande behandlingsrum i Halmstad. Min sambo och jag är på allergibehandling...tänk om fungerar! ...


Allergi

I Halmstad finns en duktig man
som allergier bota kan

Med kulor i hand och sladdar till maskin
blir kroppen hel och själen fin

Efter en, tio, femton gånger sådär
blir man äntligen FRI från alla besvär




Övriga genrer av Madde69
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 07:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ge mig adressen:)
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69