Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Saknaden är stor

fyller själens inre rum

Vem hör min längtan?




Bunden vers (Haiku) av Madde69
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-13 08:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
\"Längtan heter vår arvedel\" skaldade Karlsfeldt - och han hade rätt.
Vacker kort och märgrik text
2007-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69