Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund!

Morgonstund!

Morgonstund har guld i mun
En ny vacker dag att se framemot med vad allt den har att ge
Hoppas bara att solen vill titta fram och få mig att börja le
För om den gör det kommer ni även få se mig att börja skina
Få se mig dansa fram på gator och torg som en nätt liten smärt ballerina
En som kan dansa fram utan problem högt över taken på en lina
Så det är bara att vänta och se om det kommer fram någon sol idag
För solen är jag så svag

Morgonstund har guld i mun ………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-12-15 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel