Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Larz Gustafsson

 

att du nu väljer att blockera mig

eftersom du inte lyckas omvända mig

säger en jävla massa saker om dina

egna tillkortakommanden

men inte ett skit

om mina....




Övriga genrer av Nattviol
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-12-15 17:17



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Nu har i alla fall både JJ och jag skrivit varsin text om mannen ifråga.
*skrattar tipsigt*
2007-12-16

  Bjarne Nordbö
EXAKT: APPLÅD!!! AMEN!!!
2007-12-15

    ej medlem längre
Dessa troende accepterar inte oss som inte delar deras livsyn. Men vi måste acceptera deras? Vari ligger logigen?
Strongt Violen!
2007-12-15

    papillon
Et tu, Viola Nocturna!
Vi blir fler, vi blir fler, vi blir fler.......
2007-12-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Så sjukt knäppt...
jag skulle aldrig ens förmå mig blockera nån..det kan ju bara va så att personen har en dålig dag... Att blockera borde blockeras!!! /B
2007-12-15

  Lena Krantz VIP
Förstår mycket väl denna text!
*skrattar*
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol