Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration:
Madame Jamais




Duschen

 

upphettad. av bastun.
ställde jag min varma kropp.
under duschens. svala strålar.

när jag sträckte mig. efter tvålen.
kände jag hur du. ställde dig. bakom. mig.

alldeles. nära.

med dina händer. på mina. bröst.
din tunga. på min hals.
ditt leende.

mot min rygg.

jag vände mig. om.
kysste dina mjuka läppar.
tog dina styva bröstvårtor. i munnen.

det var första gången.

för mig.
med. en annan.

kvinna.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-16 11:09



Bookmark and Share


  stella
Tres bien! :)
2007-12-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Nu börjar nog violen blomma ut *L*
Det var sensuellt, alldeles briljant
och lockande../B
2007-12-16

    *Zenobia*
är inte detta vissa mäns önskedröm.. ??

att se två kvinnor i älskogsscen....

snyggt strålande i duschen.. :)
2007-12-16

    Noomi
åh så snyggt överraskande..
hett och spännande..
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol