Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Highway 41 (Tamiami Trail)


Alla dessa vaktposter, skiffersvarta
hägrar, ormhalsfåglar

orörligt hängande
på vägens - för ögonblicket
världens
 - skuldror

inkrupna i rollen av de som bara
passerar förbi, räknade, avfärdade

fortsätter vi helt rakt fram

den orangesurrande hetsigt manande kulan
tappar sig
viker, välter sig själv under kanten, tystnar

inkrupna
passerar vi förbi, räknade, avfärdade

som hägrarna ser
alltid bara helt rakt fram

alltid bara rakt fram


alltid bara fram



alltid




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-16 11:36



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Skriver så förbannat bra, rakt fram, obönhörligt och inget viskas utan det är högt och rent perforerande som en omantlad kula, ingen tvekan, genom, fan så bra då.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund