Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cocktail

 

Högt där uppe
   fryser du vätska till obscena skulpturer,
gråter du sjungande floder
för de fyra tårar du saknar.

svett från alla unga män
     som sytt och syr falska sömmar
i din kappa


svett från alla unga kvinnor
     som sytt och syr falska sömmar
i din kappa


vi har ett system med färger
     vi har en utprövad metod

jag fyller omsorgsfullt provrör efter provrör
     kramar sönder dem
i tur och ordning,
låter glasskärvorna bli naglar
i mitt kött, skelett


har jag inget




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund