Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats melodi . . .



F
ukten i
andedräkten
blir till ett moln
av diamanter
i den kyliga
dagens
köldsmekta
omfamning

En vandring
framåt på den
grusade gången
som knastrar
under stegen . . .

steg som
drivs framåt i kylan
där rimfrosten fäster
sprakande kristaller på
allt som ligger öppet. . .

och hjärtats slag
slår takten steg efter steg
mot ett mål som hägrar
i tankens boning

Värmen
inom mig själv,
så full av kärlek
som pumpar runt
till hjärtats melodi
slag efter slag . . .

och målet . . .
ja målet är
ju DU . . .

min älskade
allra skönaste
underbara
dyrbara
skatt




 




Fri vers av DanSan
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-17 13:10



Bookmark and Share


    havsutsikt
texten blir som vacker musik... tack för upplevelsen;)
2007-12-18

  Patrick K
vacker kärleksfull poesi!
2007-12-17

    Ken Cassel
Danne!
Du får en applåd av mig med
Men bara för att min brosa heter så
( Jag skojar )
Och dikten ifråga funkar den med
( Ler med ett vänligt leende )
2007-12-17

  Sadhistory
Riktigt bra
2007-12-17

  Madde69
Vilken vacker melodi!
2007-12-17

  Lena K Nilsson VIP
Så vackert skrivet!
2007-12-17

    ....
/Fukten i
andedräkten
blir till ett moln
av diamanter
i den kyliga
dagens
köldsmekta
omfamning/

mycket fint...det finns inte mycket mer att säga att det här var väldigt fint!
2007-12-17

    Syrak
Fantastik text, denna hjärtats melodi....underbar.
2007-12-17

  Lena Krantz VIP
Här skapade du minsann bilder och man kunde följa dig i stegen med rimfrost och allt!
;o)
2007-12-17

  Michaela Dutius
Mycket vacker och fylld symbolord med stark laddning
2007-12-17

  Maria Zena Viklund
så fantastiskt vackert, varma applåder!
2007-12-17

  Night Soul Woman
:) Vackert skrivet*applåd*
2007-12-17

  Åsa Gustavsson
Fick en absurd vision av andedräkten som en månlandningsdräkt... och du kom gående i trädgårdarna som en utomjording i månskenet. Vips var all romantiken borta. Förlåt...
Det är vackert med månsken och kyla, frosten glittrar.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan