Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalar bort lite överflödighet. Tack /Isabel.




Nattlig autonomi

 

Min gamla bild

av människor som små

gör sig ofta påmind

ibland ser jag segel

utfällda kronblad


Blodet på knivens spets:

nuet jag rider genom tiden

och skalan av känslor

som jag högläser från


Andra ror, jag

står stilla, syr

mitt segel större


När jag vaknar klockan tre

är skölden sänkt

din lukt är på min hand

tar jag trådsmala årtag

 

Utanför ingenting

Nyansmörker.

 

Regn, regn, trummar

mot landskapet


 




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 14:19



Bookmark and Share


  /Isabel
Börjar med att säga att, för mig, slutar din text efter:

"Regn, regn, trummar
mot landskapet"

Det räcker gott så.

Återigen, en slags fingertoppskänsla.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund