Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas man kan se vad denna handlar om, för jag vet inte om jag vill skriva det rakt ut...


En gnista

Blunda
fast att
det är
mörkt
Dina händer
emot mina
Isen ger vika
Frosten tinar
Ditt hjärta är
fullt av
värme och
ljus

Ljus som
tränger mina
ögon
Mina händer
lämnar dina
En gnista som
slocknar
Mitt hjärta åter
bundet i
frost och is




Fri vers av jeanfredrik
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik