Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minusgrader

Vintern får in en

hakträff. Marken hårdnar

som skydd mot nästa.




Bunden vers (Haiku) av Tomas Söderlund
Läst 633 gånger
Publicerad 2007-12-21 14:41



Bookmark and Share


    Präktiga Petronella
Genialisk i all sin enkelhet!
2007-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Ändå går en del klädda som om det skulle vara maj.
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund