Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SjälvSanering kan man kalla det

 

intressant att se
hur många fula trynen
som visar sig
på sidan just nu

de som spyr sig gröna
av illvilja och olust
de som inget hellre vill
än att se Poeter dö

jag bara undrar
hur de ens orkar
skriva text efter text
på en sida som de hatar?

varför har de inte redan
sanerat bort sig själva
när de nu 
avskyr sajten så?

det finns en knapp
på din sida
som du när som helst
kan trycka på!

´avsluta ditt konto´
har du noterat detta
lilla vän?

tryck på knappen
redan nu
är min uppmaning
till dig!

sanera bort
din fula nuna
ingen kommer dig
att sakna!

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-21 20:41



Bookmark and Share


    Noomi
så himla bra skrivet...
du är bara sååå bra..
2007-12-21

  Lejonhjärtas poesi
Upp till kamp för det goda, tack för tipset!
2007-12-21

    ej medlem längre
Men kära nån vad är det som händer! Jag hänger tydligen inte med längre...
2007-12-21

    Nattviol
till Inanna:

att sticka in huvet
hos HA och skrika
fetton - det skulle
dessa fega jävlar
inte våga.. men
att ge sig på personer
som inte kan försvara
sig.. det är de
mycket bra på!

ps. kommer du med
din röjsåg snart?
2007-12-21

  Bjarne Nordbö
Ingen kunde säga det bättre än du. Stor blöt Puss från Peking.
2007-12-21

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet... låt oss tillsammans värna om poetersajten... för skrivarlustans och vännernas skull...
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol