Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt Utan Avsikt

 

anar att jag är som en sliten dörr utan dörrkarm. en bil utan ratt.
eller. som ett fyllt badkar utan badanka. för tvivelsutan är jag. din.

som vanligt otäckt malplacerad. och helt fel i tidens makabra virvel.

där min ande. min kropp. min outlevda lust spelar mig sjuka spratt.
visst - jag kan gapskratta om det passar bättre. klä mig i rollen som
ärevördiga Madame D. kasta lystna blickar på runda bakdelar av unga
hankön. slicka mina läppar. smeka piskan. spetsa med stillettklackar.
smärta utifrån. istället för inifrån. glänsande lack.

så minns - det är inte ett spel. bara en annan del av mig. eller någon.
som kallar sig Madame. som söker sin njutning. söker finna ett hem.

och pusslet då. det där tusenbitars som jag fick när jag föddes. där
råttorna gnagde sönder kartongen under min levnad. spred bitarna
som de behagade. hånskrattade när de sket ut sin usla råttskit.

det pusslet. är mitt att sammanfoga. mödosamt. svettigt. ihärdigt.
av tiden. med tiden. utan tid. Nu. inte i morgon. eller sen. utan. Nu.

skräckslaget malplacerad. insugen i en gårdags virvel. tömd. på blod.

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-06 23:48



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så underhållande underbart präntat i din bottenlösa och taklösa
ordrikedom/B
2008-01-08

  Ronny Berk
ser jag en välskriven text om ett puzzel där bitarna under tid finner sina platser
2008-01-07

  Inkarasilas
Fullkomligt levande och råttgnagd, svidigt pussel.
2008-01-07

    tramp
Jo kanske är du det ibland som oss alla.
MEN…En sak är dock säker för mig och säkert många andra som läser dig här på poeter

Du är även bokstäverna i orden !
2008-01-07

  J A Nicander
Dina livets råttor till trots, du lägger ditt pussel bit för bit....motivet klarnar allteftersom och fortsätter att facinera dig och din omvärld. Hemmet du söker nalkas och kallar på ditt tyst i detta epos i ditt liv.....pussla på Nattviol helt utan avsikt! Bokmärkes Med avsikt!
2008-01-07

    Trast
Snärtig dikt som sannerligen tål att tänkas på. Innerlig, pragmatisk och rå. Kanske klok.
2008-01-07

    papillon
Urstark utlämnande text. Pussla på bara, ibland får man ihop jävlgt överraskande sjok av perfekt passande bitar som kastar en del aha-aha över mörka plurrar och fanstyg i stackars livet
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol