Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte H20...

 

alkoholen desinficerar min hjärnas heta vindlingar
enkelheten - har aldrig funnits, bara anats
överfulla artärer med skitiga rester
från en bortglömd gårdag
som ingen vill
eller längre kan
komma
ihåg

inte heller jag

denna barmhärtiga glömska
som bara får ångesten att
en karg morgondag
accelerera
i rakt
nedåt
stigande
led

men nästa helg är man på´t igen

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-07 21:52



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ler..en sak är säker, det kan antingen bedöva eller förstärka, beroende på vilken mängd man intar *S* /B
2008-01-08

  Lena Krantz VIP
Väldigt snyggt och rent om ett lite smutsigt ämne s a s....
Förresten är det inte fredag snart?????
;o)
2008-01-07

  J A Nicander
Poesi som Uggla skulle älskat! Samma tuffa sanning och rapphet *L* Kung i baren....*S*
2008-01-07

    ej medlem längre
Jag vill inte heller ha vatten i spriten med undantag från maltwhiskyn!;)))
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol