Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inetsade händelser

 

hon hängde över balkongräcket

innan vi förstod vad som kunnat hänt
hade vi dragit in henne
på ren reflex

där nere

åtta våningar ner
gick det människor ovetande
om det fylleparty som pågick
här uppe
på hotellrummets
stora balkong

den minnesbilden

av henne halvvägs över räcket
kan plåga mig svårt
än i denna dag


och det var ändå
så länge sedan

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-05 16:05



Bookmark and Share


    Noomi
ja.. tänk om om inte fanns...
otäckt men väldigt bra fångat..
2008-01-05

  soldis
/åtta våningar ner
gick det människor ovetande/
just så är det ju
du skriver så bra att jag får gåshud..
Kramis <3
2008-01-05

    Trast
Dikten hugger tag i en.
2008-01-05

  J A Nicander
Otäckt minne som du lyckats formulera till ett monument från en svunnen tid påhälsandet nuet.
2008-01-05

  Michaela Dutius
såna minnen har vassa kanter - och slipas inte av nämnvärt av tidens tand...
väl skrivet
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol