Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssång

Får jag lov min vän    

bjuder upp till dans i

känslors ljudlösa sång    

lyssna till det ohörbara     

sjung kärlekens lov    

då själar och hjärtan 

förenas i livets symfoni




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 460 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-25 18:34



Bookmark and Share


  sulimaa
Ja kom så dansar vi ...
2009-05-14

  Cosmic Johanna
En vacker tidlös sång...med klassiska toner i bakgrunden.
2009-01-11

  aol
lutar mig bakåt njuter så fint
2008-01-10

  glittertindra
vilken härlig dans...
2008-01-01

    Lindizz
Härliga underbara rader, en mysig text som får en att le och åter le med välbehag.
2007-12-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh vilken mysig text.
Jag ryser av välbehag.
2007-12-26

  Tina-sol
Den känns som musik, takt, tempo och dans :)
2007-12-25

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-12-25

    Nattviol
vem vill inte dansa
till sådana toner..?
*ler*
2007-12-25

  thyra
Vacker sång!
2007-12-25

  Lyckohäxan Enediel
Ljuvliga rader om ett ljuvligt ämne...=)
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi