Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tidens och ljusets sanna riddare, om en rättfärdig kung som tar ansvar för sin överlägsna styrka och som ger utrymme för sina undersåtar att växa.


Den ödmjuke krigaren

När den ynklige
höjer sin röst
tonar krigaren ned sin

När den rädde
drar sitt svärd
lägger krigaren undan sitt

När den fege
går till angrepp
låter krigaren
sin klinga tala

När den enfaldige
ber för sitt liv
hyllar krigaren
honom för hans mod




Fri vers av Metaformannen
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-18 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen