Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnären heter Kerstin Krantz


Spejande sten

 

Spejande sten röjer ingen

spörjer du så den själv

Valhall viskar vaga ord

sover och vaknar i mig

 

Stenen äger ärat namn

trots att tystnaden råder

stora starka runor höga

förtäljer dig vem de var




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-12-27 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt fin inledning, hela första stycket skildrat med någon slags ödmjukhet/respektfullt.. Personligen skulle jag avslutat med :

\"Stenen äger ärat namn

trots att tystnaden råder \"

men bra i vilket fall som helst.
2007-12-28

  Åsa Gustavsson VIP
En sten som står mellan dåtid
och nu.
Snyggt!
2007-12-28

  Leif Furstedt VIP
Tjusigt så det förslår.
2007-12-27

    JJ VIP
Nä stenen i sig själv söker naturligtvis inte sin läsare, läsaren måste söka stenen, det måste vara en oerhörd känsla att kunna läsa en hälsning från gerationersgenerationer tillbaka! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-12-27

  Björn Karlsson
Snygg
smakar gott i munnen
ögonen fröjdas
sinnen lever
av frusen tid i sten
2007-12-27

  Antropofagen
Det absolut säkraste lagringsmediat.. ;o)
2007-12-27

  © anakreon VIP
Granna grejer!
Carl-Erik
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP