Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen poesi, inget att fästa sig vid, bara jag som tänker i natten


Bara lite tankar i natten



Jag gick med i facebook
bara för att se vad det var

Då fick jag kontakt med en kompis
som flyttade till västkusten
när vi var femton år

Vi skall träffas igen snart

Jag gick ut på en dejt
bara för att se var det var

Då var det en kompis där
som jag tappat kontakten med
för sisådär fem år sedan

Vi skall också träffas snart igen


Märkligt kan tyckas men så blev det

och glad för det är jag

=o)
(skall föreställa en clown för det känner jag mig som i livets teater)




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-29 03:40



Bookmark and Share


    eva m h
Vad roligt!!!
2007-12-29

  Åsa Gustavsson VIP
stigars korsas åter
det är som det ska
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP