Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjömannen

 

Så god

att jag

åt upp

hela han!




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-29 21:07



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
kort och gott... ;)
2007-12-30

    Nattviol
man ska inte äta hela..
man ska nagga lite..
så man har imorgon med!
mums!
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP