Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför smäller det så utanför mitt fönster?

 

Det är inte nyårsnatt inatt!

Men smällare smäller

det visslar om knuten

Varför?

Vad firar vi inatt? 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-29 22:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tiotusenårsminnet av den första
människan med fritidsproblem?
2008-01-03

    Maria Malm
Här har det smällt sen i julas..ska bli skönt när nyår är över..
2007-12-30

  Åsa Gustavsson VIP
Det där med akuten i Lund är märkligt... eftersom handskadade barn körs direkt till MAS (Malmö Akademiska Sjukhus) som har handkirurgerna i området...
Så jag tror att det är några som inte kan bärga sig!
2007-12-30

  aftermath
kanske kidz som inte kan bärga sig..
2007-12-29

    Mickey Blue Eyes
Förfest? :)
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP