Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur byrålådorna


Om du verkligen vill veta vem jag är


Jag ber att du ska se på mig
med varma ögon

med ögon som ler
och säger:
Vad fint att du klarar det.

Du är modig.

tvekar inte
tar fajterna

Se på mig
med ögon
som ser förbi
mina misstag

mina tillkortakommanden

Du
lyssna på mig

med öron
som hör det jag ville säga

och inte bara det
jag säger


Rör bara vid mig
med varma händer

mjuka
helgade händer

Se mig - hör mig - rör mig
med kärlek

om du verkligen
vill veta vem jag är





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 14:35



Bookmark and Share


    Lovefool
med öron
som hör det jag ville säga

vackert och tankfullt
2008-01-08

    Glittra G
Mycket vackert. Öppet, ärligt och rakt in i hjärtat. G
2008-01-08

    forskaren
Vi ser dig, Dig, Michaela: Ljus!!!
2008-01-02

  rebecca d VIP
bara i kärleken vågar vi sträcka ut oss, försvarslös och visa oss...fint f
tänkt, formulerad och diktad
2007-12-30

    eva m h
Så längtar vi nog alla att bli sedda! Och vi vet vem som ser på oss så!
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är så den sanna Michaela kommer fram. Och den sanna Larz.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius