Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel över min barndom

Täcken av grått lägger ridåer
Diset tung ut på flommarna
I hamnen slår stagen
Flaggstångens rep piskar ihärdigt sin mästare
Fåglarna har flytt
Kommer aldrig komma åter

Gator ligger tomma
Männen sitter i sina bilar
Hunden lydigt dräglande i kofferten
Tanterna bakar piroger
Pajer och alla världens smuldegar
Pyntar för årstidernas jippon




Fri vers av Jesper Kling
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan