Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så Vad Vill Du?

 

jag noterar ditt Leende
som i ett bistert varggrin
blottar du dina tänder

redo för Strid

när jag med trasiga stumpar
och mödosamt blodiga naglar 
river din Mur

är det så tyst
att vi inte ens hör bruset
av våra pulsar

ett Liv senare
hystar jag de sista bitarna åt sidan
harklar mig och loskar
ut dammet och småstenar
slickar min mun ren

känner med tungan
längs mina tänder

 

undrar för mig själv
om det var värt det

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-04 16:08



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Stark snygg
eftertenksam

flera botnar
ja du skriver bra med enkelt språk
2008-01-05

    Trast
Fascinerande text.
2008-01-05

  J A Nicander
Frågan svävar på dina rader, allestädes närvarande, men fortfarande lika obesvarad. Snyggt!
2008-01-04

  Lena Krantz VIP
*garvar*...vem var vargen egentligen? Förbaskat bra det här! Måste lära mig det där att accentuera medels versaler för det är effektfullt!
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol