Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presens

 

 

jag ÄR

 

 

Är du?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-01 00:58



Bookmark and Share


  Inkarasilas
AAAH! Knappt, bakfull som en tångruska som vinmarinerats, serverats som tilltugg och jooo visst fan är jag med...Pussss!
2008-01-01

  soldis
Tittar och känner efter...
- Japp, jag ÄR jag oxå
i allra högsta grad
och för att du finns
är jag särskilt glad
<3 Kramis
2008-01-01

    judas ifrån hemavan
jag tar mig friheten att fylla i din minimalistiska lilla försynta dikt
full
full?
2008-01-01

  theperna
näpp inte ett dugg faktiskt
men jag var och jag blir säkert
tur att det är nån som är iaf
2008-01-01

  Åsa Gustavsson
Ett slag till. Stupar sen isäng...
2008-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol