Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är reviderad


Vingklippt barn


Du har förbrukat alla dina överklaganden
..sa dom

..så nu sitter jag här
och väntar
på patriarkens dom
han som väger rättvisa
med hämnden som motvikt.

Håll han fängslad
..sa dom

..får nu ge mitt hopp
till lagens armbrytare
med opinionen som domare.

Han har ännu inte gjort några framsteg
..sa dom

..så jag inväntar nu
en benådan från politiker
med väljare som bomärke.

Han dog ändå gammal
..sa dom

..men ingen insåg det
att det var i min barndom
som jag dog ung.




Fri vers av Rosen VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-03 20:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en djupt berörande text som ger mej vibrationer om oförrätter och myndighetsmissbruk...
2008-01-09

    ej medlem längre
Som jag skrev i annan kommentar: funderar mycket själv i dessa banor just nu. Bra och fantasifullt skrivet.
2008-01-07

  Just Emotions
jättestark text som berör mig djupt!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP