Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrev denna tillsammans med min helt underbara bästa vän, Cintia.

I love You




Fotspår i sanden

 

Sandlådan ligger inte helt nära dig, men ändå gråter du sand.

 

Det blåser kallt. Vindar virvlar runt din kropp, runt oss.

 

Natten existerar i mörkret, i våra sinnen.

 


Snart är du långt borta, snart är jag ensam.

 

Men ännu vilar kärleken mellan träden, mellan liv.


Ser allt.


Ser dig.


Ögon möts.


Tystnad.




Övriga genrer av tatjana
Läst 704 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-04 12:55



Bookmark and Share


  papessa
varmt och vackert
2008-02-03

  Rachel Roth
jag tycker om detta...fint samarbete!
2008-01-26

    Olives
inga ord finns.
vacker text.
2008-01-11

  Hildegun Relefors
I dag blev jag glad när jag hittade din text. Njutningsvacker !
2008-01-09

  Jean-Michel Orblin
vacker och fin!
2008-01-08

  sara-alice
älskar texten

och er
2008-01-06

  Night Soul Woman
aaah . . . sååå vackert skrivet:)
Tack för läsningen*applåd*
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana