Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRAR I SKUR

 

 

Så som träden leker i vinden

Så vill jag färdas bort från jorden

Här följer jag ingen utstakad väg

Här dog just tanken med alla orden

Visa mig igen det där miraklet

Visa mig till rätta bland gränder och prång

Vem vet vad som bakom hörnet väntar?

Vem vet när ens kropp blivit alltför trång?

 

 

Det är ett spel att spela

Som du inte kommer ur

Det är din tur att dela

Tårar kommer alltid i skur

 

 

Så som det alltid varit på vägen

Så som jag trampat fötterna blodiga

Här kan jag inte dröja kvar mera

Här är alla fega, var är de modiga?

Visa mig var skeppen lägger till

Visa mig porten mot öppet hav

Vem vet jag kanske lämnar er kvar?

Vem vet om jag karusellen tänker hoppa av?

 

 

Det är ett spel att spela

Som du inte kommer ur

Det är din tur att dela

Tårar kommer alltid i skur

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna