Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte vinna mot mig själv

Det finns drömmar som är så starka att dom krossar en

Men medan kampens larm fortgår

Blir allt som löften som jag inte förstår

Ofullbordad av att inte veta

Står i fönstret som en vålnad, inte ens mörkret därute ser mig, fastän botten i mig är blottad

Kampen blir vårt enda löfte, men vad gör man när man inte ens kan vinna mot sig själv?

Här där den starke spöas av den svage

Står här vid tidens blinda fläck, det finns inget mer att vara rädd för här

På väg att slockna är drömmen som redan krossat dig och jag kan inte längre stava till förtvivlan

Men jag fortsätter naken och blottad gå

Det finns inget som är så svårt som att vinna mot sig själv




Övriga genrer av theperna
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-04 13:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vet. Jga är själv ett vandrande inbördeskrig.
Men jag får min hjälp ovanifrån.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna