Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnären heter Kjerstin Krantz


Månskära, Solskärva

 

Se Sunna jagad av Skoll

rasar hastigt på himlen

 av blodrunor sargats har

 

Måne, Mundilfares dotter

med Hate i hasorna

hastar så modigt efter 

 

Alfrödul driver Allsvinn

Rimfaxe rider i natten

men

Månegarms käftar tuggar

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 713 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-04 14:00



Bookmark and Share


  korpfjäder
Vackra ord, ristade med säker hand! Njuter av rytmen och tungans form i munnen av att tala dina ord.
2008-02-10

  aftermath
forna tider skådar samma hav
men du lyfter det till spännade
2008-01-04

  Åsa Gustavsson VIP
Det var bättre förr... ju förr dess bättre!

Fina gamla namn och spår av sagor.
2008-01-04

    JJ VIP
Även jag gillar det lite äldre i ditt verk, de gamla namnen, myterna och sederna... Fin dikt till fint motiv! Mvh. JJ.
2008-01-04

    Bodil Sandberg
Underbart spännande och fascinerande!!!!
2008-01-04

    Trast
Så härligt - man känner det forntida arvet!
2008-01-04

    Nattviol
vackert skrivet
om dygnets växlingar
precis som vi
ser det när vi
blickar upp på himlen!
oavsett nutid..
eller försvunnen
dåtid...
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP