Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ytan av iskristallers ljuva skönhet

 

halkar

på genomskinlig is

nära land




Övriga genrer av KristinaE
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-04 14:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
söker såväl faran som tryggheten genom den skönhets poesi...
2008-01-11

  Mats Henricson
Snyggt, vintrigt vykort .....
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE