Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talade ordet fördes ur hand i mund


formad
i gomseglets
avspegling

av tunga
fuktad
smekt

uttalat
vibrerande
i ljudatmosfären

glidande in
i snäckans
välformade gångar

kroppen
lyssnande
i det förgätna

tomrummet




Fri vers av EllenCalmira
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 22:29



Bookmark and Share


    Trast
Denna dikt är skönt formad med ord som bilder och ord som nästan tycks materialiseras och klingar förunderligt i våra kroppar.
2008-01-06

    sussie73
Kärlek...
2008-01-05

    sussie73
du gör att jag mår bra... Tack
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

EllenCalmira