Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse Nr3

Ormen rör sig under marken
Söker hem
Letar boskap

Katten gör sina behov utomhus
Väljer själv hur timmar skall fördelas
Känner inga tvång

Sniglar i gruppering
Livnär sig på vinrankans blad
Ett år har gått

Under natten förvandlas bestyr till oro
Drömmar hoppar och far
Kodar det som måste lösas

Tanken kom med morgonen
Bytt är bytt
Kommer inte komma åter




Fri vers av Jesper Kling
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-06 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan