Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt i mörkret Nr2

Spagetti kokar på spisen
Stelt bröd vitt ris
Följer antikrundan

Utanför är det fritt fram
På gatan finns livet
Fönsterbläcket svart

Vänner spikar plywood för dörren
Fyller skorstenen med cement
Vinkar ömt farväl

Lämnar reflektioner
Tänk om
Tänk om




Fri vers av Jesper Kling
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-01-06 12:37



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
dina ord är som sammandrag av ögonblick och en bild av hur många tankar och syner som drar igenom ditt sinne... fångar vissa tydligt andra mer som en reflektion
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan