Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt i mörkret Nr3

Det är tyst
Genom mörkret faller snön
Fastnar i träden
Tar över hus och hem
Lägger sig på hög

Busskön ligger som ett sträck
Frusen och stel
Vi om varandra omfamnande
Dag utan din närhet
Timmar evigt förlorade




Fri vers av Jesper Kling
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-01-06 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan