Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta kärlek!

Äkta kärlek!

Jag tittar mig omkring i hopp om att få syn på dig
medan mitt hjärta bultar några extra slag
men det struntar jag i
för jag vet att du kommer snart och då kommer jag åter att bli lycklig
och kunna känna mig fri
För som du vet så är du min honung
mitt egna lilla kärleks bi
Den som ger mig styrka att vilja leva lite mer för att bara få se dig skina gör att jag ler
för mitt hjärta bara skriker, ge mig mer
För när jag tittar in i dina ögon är det dig som jag ser
Den som jag har vigt mitt liv åt
Så skulle det hända dig någonting så är jag den första att brista ut i gråt
och säga förlåt att jag inte fanns på plats
och kunde ta din plats

Ken Cassel
8/1-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-08 17:17



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Sött och fullt med kärlek!
Väldigt hoppfullt skrivet :)
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel