Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkväll i staden

 

Kylan rann in från norr

regnet blåste motströms

 

men dina ögon porlade varmt




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-09 22:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, om en förstått
kärlekens innersta väsen
då en int längre sig förgått
med att sjunga marseljäsen
2008-01-20

  Ronny Berk
så vackert om att lyckans ögonser skingrar kylslagen och slagregnet...
2008-01-11

  Inkarasilas
Härligt bildgivet och ögon, aaah
2008-01-10

  Åsa Gustavsson VIP
Skönt leende lockar denna till.
2008-01-10

    *Zenobia*
det känns genast varmare.... :)
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP