Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kassanovor

På ett hotell
ses två herrar var kväll.
Dom har ätit lasagne till lunch
och kvällsmat är ärtsoppa och varm punch.
Du har säkert dom sett,
två överåriga kassanovor,
som ger blickar åt kvinns
som om vore det gåvor.
- Va´skönt att sitta här och mysa
och slippa om lår och rumpa frysa.
- Jo, nu e´de´kallt i bäcken.
- Ja, tvi vale, säger Strömkarln till Näcken.




Fri vers av alikavalika
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika