Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för lite ansvar...

Smärtsamt faller snön
utanför mitt fönster
Vitt
bara vitt
å dött
döende själars vandrande sång
sjungs i helvetet
Nu har gud talat
Dags att frysa
tid att stoppa livets gång
Kvar lever de starkaste
svaga inget värda
Den ni kallar god
bestämmer och förstör
å tar kål på liv
Ni ber honom att sluta
tror att han ska hjälpa er
Men dock förstörelse och krig
finns kvar
Barnen dör
Djuren mördas
Växterna fryser
Med en naiv bön tror ni på hopp
Men vad som finn kvar på ytan
är bara vi människor




Fri vers av Julia S
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-01-11 17:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad vet du om Honom?
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S