Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*asg*

 

leenden kittlingar kolsyrebubbel
i kroppar som storknar
som får oss båda
att kikna

beröringars alla unika punkter
våra sprittande kroppars
alla helsköna viljor
just de som
tar över

i fnitter och småskratt 
och helsköna asgarv
som aldrig vill
ta slut
just de som frigör 
vår längtan
som får oss - att bara vara

när skrattanfallens glitter
blir till en skön pärla i etern
får vår andning sitt syre
vi känner båda
hur endorfinerna avges
hur de bäddar ner
våra rastlösa
själar

den närhet vi delar
den av små ömsinta flin
och glitter av ögon
som aldrig
får nog
pockar på mer...

vi lever vårt munväders
okrönta glädje
och mina kindknotors tillvaro
mina ohämmade magmuskler
smärtar av alla skratten

och alltid glittrar mina ögon
när jag hör
din underbara röst
den som får din närvarande själ
och oss båda att lyfta
till ett annat
unikare liv

den som får oss
att vädra ett djupare tillvaro
fylld utav ren glädje
i orden som öppnar upp oss
som får oss två
att fnittra
ohejdat

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-12 01:31



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ja ett riktigt bubbelskratt är det mest befriande av allt!
2008-01-12

    Noomi
åh det är så härligt att ge sig
hän i ett riktigt bubblande kittlande..
som sprider sig..
blev bara så glad..
2008-01-12

    lilja42
bra välskrivet givande, ämnet är orginelt
2008-01-12

  Ronny Berk
ser en bubblande närhets champagne spruta över sprittande kroppar...om jag skriver trevligsaker är det dagens underdrift alla kategorier...
2008-01-12

    Trast
Du för verkligen fnittret till en ny dimension. Ja, finns en härligare gemenskap en ett riktigt djupt gemensamt skratt? Man vrider sig på golvet. Verkligen bra ämne. Borde skrivas mer på detta.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol