Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Du blir min...

 

ska jag vårda din Själ
som om den vore den sista

på Jorden




Fri vers av Nattviol
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-12 20:38



Bookmark and Share


    Noomi
så vackra och kärleksfulla ord..
2008-01-13

  Betlehemsstjärnan VIP
genomträngande vackert..Bokmärkes!!/B
2008-01-12

  ¤Anne¤
vackert
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol