Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflyttning i tid och rum

 

Genom här är vi där

men ändå är vi inte

där vi var,

vi är bara här!

 

Om natten vilar vi

i vårt här...

 

KM-2008

 




Fri vers av KristinaE
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-12 02:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Kort men mycket talande skulle jag vilja säga...snyggt som busen!!!!!
2008-01-12

  coffe
tycker om..c
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE