Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in i Mitt Liv

 

ut ur en himmel jag inte visste fanns
föll du
jag sträckte ut mina händer
i en ren reflexrörelse

fångade upp dig
trots alla mina känslors kaos 

när jag andetaget senare
såg vem du var
beslöt jag mig

du har en given plats
i mitt hjärta




Övriga genrer av Nattviol
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-12 15:50



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vacker och kärleksfull tillägnelse. Sårbarhet i känslornas makt. Modet att riskera allt och lita på sin intuition.
2008-01-12

  Inkarasilas
Lyckliga Du, lyckliga Han, lyckliga Ni, och nu ska jag gå och kräkas, ja för fan inte åt dikten, bara allt detta Lyckliga Kaos då. ja försöker låta hård och snyter mig i linnet.
2008-01-12

    Trast
Du är full av ja... kärleksfullhet. Du är ingen blind kvinna.
2008-01-12

  Lena Renman
Men här lyckas du verkligen!
som om det bara hände sig att...
som om du bara av en händelse insåg att...
som om...

du skrivet det så fint.


Lena
2008-01-12

  lilla t
ohhh väldigt mycket känslorus i denna! Tycker om den!
2008-01-12

  berxper
Tycker om värmen...
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol